Fendt Caravans

Als u denkt aan een kwaliteits caravan dan denkt u aan een Fendt Caravan. Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en hoog uitrustingsniveau. U hoeft op vakantie nog maar één ding te doen en dat is ontspannen en genieten.

Fendt caravans zijn leverbaar in vele modellen en indelingen.

De modellen van  2019

Saphir Serie

DE SAPHIR – HET GROOTSTE AANTAL INDELINGSVARIANTEN.

In de Saphir serie vindt u altijd een indeling die precies voldoet aan uw wensen. De Saphir is het multitalent; jong, edel en voor 100% een Fendt caravan.

       
 

Bianco/Selection/active

BIANCO – COMFORT GECOMBINEERD MET SPORTIEVE VRIJHEID.

Wie graag rondtrekt en vaak van standplaats wisselt zal deze compacte caravans waarderen. Met de Bianco en de Bianco Sportivo bewijst Fendt dat comfort en sportiviteit perfect samen gaan.

  
 

Tendenza serie

TENDENZA – DE ELEGANTE TRENDSETTER.

Alle nieuwe Trends vindt u terug in de Tendenza. Elk detail is vormgegeven met de hoge kwaliteitsmaatstaven van Fendt in het achterhoofd. Ingenieurs en designers brachten techniek en design met elkaar in overeenstemming. Het resultaat van hun visie is de Tendenza.
  
 

Opal serie

DE OPAL – ZO MOET TOPKLASSE ZIJN.

De Opal; een perfecte synthese van Fendt traditie en Fendt innovatie.
Hij is het stijlvolle icoon van de topklasse in caravanland.

  
 

Diamant serie

DIAMANT – VIJF STERREN OP WIELEN.

De Diamant zet de trend in de topklasse. Zijn exclusieve uitrusting is de maatstaf voor elke andere caravan in deze klasse. Zijn klassieke elegance zal ook over vele jaren nog overtuigen.
  
 

Brilliant serie

BRILLANT – DE OPTELSOM VAN HET ALLERBESTE.

De Brilllant is met niets te vergelijken. Door het gebruik van LFI techniek (vezelversterkt polyurethaan) is hij uniek in de Fendt familie. Desondanks is hij aan de buiten- en de binnenkant direct herkenbaar als de ultieme Fendt.
  

 

Bekijk hier de Fendt Folder2019


 

Bekijk hier de Fendt Prijslijst

 

2019
 

   Bianco Emotion Folder