Hobby Caravans

Als u aan Hobby caravan denkt dan denkt u aan; Comfortabel reizen met alles er-op en er-aan. Elke Hobby is standaard namelijk super compleet uitgerust. Al meer dan 45 jaar heeft Hobby maar één doel voor ogen: mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar maken.

Hobby Caravans zijn leverbaar in vele modellen en indelingen.
De modellen van 2018

On Tour Serie

Lichter dan licht – de nieuwe Ontour. Geen onnodige ballast, maar wel alles wat belangrijk.Minder is meer; licht in gewicht en slechts 2.10 m breed.De compacte Ontour is daarom geschikt voor kleinere auto’s. Kies uit de vijf modellen, de Ontour die precies bij u past.

  
 

De luxe Edition serie

Sportief design, met heldere lijnen. Jeugdige uitstraling, met licht meubilair en subtiele rode accenten. Bijzondere verlichting die een mix is tussen functioneel en sfeervol. De nieuwe DE LUXE EDITION valt op door zijn sportieve dynamische lijnen. 

         
 

De luxe serie

Net als het buitendesign is het interieur sfeervol en vooral ontworpen voor ongecompliceerd vakantie vieren. De inrichting is helder, doordacht en vooral gemakkelijk in onderhoud en hij zit natuurlijk vol met handige details.
Kies uit de 16 verschillende indelingen.

  

Excellent serie

De Excellent staat al heel lang bekend om zijn vele tweepersoons varianten. Één van 13 indelingen past gegarandeerd bij uw wensen. Optisch lijkt de Excellent op de zo geliefde Premium. Binnen valt direct het ruimtegevoel op.

  
 

Prestige serie

U kiest voor de Prestige als u houdt van traditionele waarden.
Het moderne buitendesign is geïnspireerd op de vele malen onderscheiden Premium. Het interieur is modern en heeft tegelijk die klassieke flair, die al heel lang kenmerkend is voor de Prestige. 
  


 

Premium serie

De veelvuldig bekroonde topklasse caravan heeft in de caravanwereld een nieuwe maatstaf gezet. Met 11 indelingsvarianten gaat de Premium het derde seizoen in. Het basisidee blijft gelijk: een buitendesign met zacht vloeiende lijnen en een exclusief interieur. De Premium laat zich met niets vergelijken.
  

 

Bekijk hier de folder

 


2019

 

Bekijk hier de prijslijst


2019